avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,4944
EURO
34,5532
ALTIN
2.496,26
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bin Ladin böyle bulunmuş! İnanılmaz iddia

ABD, 11 Eylül olaylarının sorumlusu olarak gördüğü El-Kaide lideri Üsame Bin Ladin’i 2011 yılında öldürdü. ABD’nin bin Ladin’in yerini nasıl bulduğu konusunda hala çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Son olarak ortaya atılan iddiaya göre Bin Ladin, eğitilmiş bir karga tarafından bulundu.

Bin Ladin böyle bulunmuş! İnanılmaz iddia
A+
A-

ABD, 11 Eylül olaylarının sorumlusu olarak gördüğü El-Kaide lideri Üsamet Bin Ladin’İ 2011 Yılında öldürdü. Ancak Bin Ladin’in yerinin nasıl bulunduğu konusundaki tartışmalar bitmedi. Son olarak ortaya atılan ve Habertürk’te yer alan iddiaya göre Bin Ladin, eğitilmiş bir karga tarafından bulundu. 

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Adli Bilimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Hamit Hancı, görev hayvanlarının yeteneklerinden faydalanarak suçun takibinde ve çözümünde inanılmaz hız ve doğruluk payına ulaşılacağını anlattı.

Adli Bilimler Dergisi’nde kaleme aldığı makalelerde de bu konuyu zaman zaman gündeme getiren Hancı, “Kullanma imkânı açısından bu kadar çok hayvan çeşidinin olması ister istemez bizi yeni kurumsal yapılanmalara götürecek. Sadece görev köpeği, bazen de asayiş görevi için at yetiştiren şubelerimiz bu çeşitlilik karşısında yetersiz kalacak. Bu nedenle başlangıçta Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı gibi öncü kurumlarımızda ‘Görev Hayvanları Daire Başkanlığı’ kurulmalı. Uzmanlaşmış bu başkanlıklar üzerinden adalet ve güvenlik sistemimize hizmet sunulmalıdır” dedi.

USAME BİN LADİN’İ KARGALAR MI BULDU?
Kargalar ve saksağanlar, yönlendirildikleri kişinin bulunmasını sağlıyor. Usame Bin Ladin’in yerinin bu şekilde tespit edildiği iddia ediliyor. Usame Bin Ladin kıyafeti giymiş ve onun hareketlerini taklit eden bir kişi sürekli kargalara sevdikleri yiyecekleri verir. Ardından bu kargalar Ladin’in yaşadığı tahmin edilen yerlere salınır. Sonra kargalar gerçek Ladin’i görünce o tarafa yönelirler ve terörist bulunur. 

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: