avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3669
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,70
BIST
9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

BİG Partisi iddialı; Münih teşkilatı da kuruldu

Almanya genel seçimlerine hazırlanan BİG Partisi, 9 eyalette ve 40 şehirde teşkilatlandı. Münih Başkanlığına ise Münevver Cansever seçildi.

BİG Partisi iddialı; Münih teşkilatı da kuruldu
A+
A-

BİG (Bündnis für Innovation & Gerechtigkeit – Yenilik ve Adalet Birliği) Münih’te mevcut üyelerinin geniş katılımıyla Münih teşkilatını kurdu ve iki seneliğine yedi kişiden oluşan yönetim ekibini seçti. Çeşitli toplumsal gruplara hitap eden yeni yönetimde başkanlığa Münevver Canseven seçilirken, Abdullah Öktem ve Houssam Makkie başkan yardımcılığına, Mustafa Saraç da mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yönetimin diğer üyeleri ise Ramazan Bildirici, Zekeriya Görken ve Mehmet Kücükakça olarak belirlendi. Cansever teşekkür konuşmasında, şu ana kadar diğer partilere verilen oyların ihanet olarak geri döndüğünü hatırlattı ve “Bunu güçlü bir BİG sona erdirecek” dedi.

Toplantıya Köln’den katılan BIG Partisi’nin gençlik kolları JuBIG başkanı Tolga Özgül ise, JuBIG olarak amaçlarını, “Farklı kültürlere sahip gençlerimizi asimile olmaktan korumak, kendi kimlikleri ve değerlerini kaybetmeden bu toplumda her alanda başarılı olmalarını sağlamak” olarak açıkladı. Bonn şehrinden toplantıya katılan BIG Partisi Almanya Genel Başkanı Haluk Yıldız da, BIG Partisi’nin 7 seneden beri 9 eyalette ve 40 şehirde teşkilatlandığını söyledi.

Yıldız, fırsat eşitliğini savunduklarını belirterek, “Siyasi duruşumuzla, bu toplumda birlikte, dayanışma, uyum ve barış içinde yaşanabileceğini ispatlamak istiyoruz. Eylül 2017’de yapılacak Almanya genel seçimlerinde iddialıyız” diye konuştu.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.