avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

‘Bayrağa uzanan her eli kırarız’

Başkan Erdoğan Sivas’taki ilk seçim mitinginde “100 yıl önce Sivas’ta söylediğimizi 100 yıl sonra burada tekrar ediyoruz. Bayrağa, istiklalimize uzanan her eli kırarız” dedi.  

‘Bayrağa uzanan her eli kırarız’
11.02.2019
A+
A-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sivas mitinginde muhalefetin sebze-meyve fiyatlarındaki artışla ilgili eleştirilerine cevap verdi. Erdoğan şunları söyledi: “Bizler Cudi’de, Gabar’da, Tendürek’te terörle mücadeleyi verirken sizin söylediğinize bakın. Biz bunları yaparken birileri bizleri farklı yerlerden vurmaya çalışıyor. Ne diyorlar domates, patlıcan patates… Ya düşünün be bir merminin fiyatı nedir? Siz hâlâ domates, patates, sivri biber konuşuyorsunuz. Bizi Corc, Hans bir yerlerden vurmak istiyor, bunlar da onlara el, ayak oluyorlar. Biz mücadeleyi hep kazandık kazanmaya da devam edeceğiz.” 

3-5 BEŞ KURUŞ FAZLA VERİRİZ 

Erdoğan, “İki ay biz Afrin’de çekirdek mi kullandık. Mermi kullandık, bomba kullandık. Bu ne domatese benzer, ne patlıcana ne de sivri bibere benzer. Benim ecdadım Çanakkale’de ne yedi bunu biliyorlar mı? Hedef saptırıyorlar. 3 kuruş 5 kuruş yeri geldiğinde fazla veririz ama biz namerde bu toprakları yedirtmeyiz” dedi. 

100 YIL SONRA YENİDEN 

Başkan Erdoğan şöyle devam etti: “100 yıl önce Sivas’ta söylediğimizi 100 yıl sonra burada tekrar ediyoruz. Bayrağa, istiklalimize uzanan her eli kırarız. İçeriden ya da dışarıdan Türkiye üzerinde operasyon yapmak isteyenlere cevabını veririz. Türkiye’nin beka meselesini kendi akıllarınca dalgaya almaya kalkanlar, 31 Mart’ta bu milletten tokat yiyecek.” 

Toplantımızı provoke etmeyin 

Başkan Erdoğan, mitinge katılan bir grubun “kadro” talepleri üzerine, “Biz KİT’lere falan kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Her şeyi verdik. Şu toplantıyı da provoke etmeyin. Alışılmış bir siyasetçi değilim. Alışılmış bir lider de değilim. Lütfen, samimi olalım, dürüst olalım bu toplantımızı da güzel bir şekilde çıkaralım” dedi. 

RTE DİJİTAL sosyal ağlarda yayına başladı

AK Parti’nin seçim kampanyasının başlamasının ardından, Başkan Recep Tayyip Erdoğan adına yeni bir sosyal medya hesabı açıldı. Başkan Erdoğan, 31 Mart’taki seçim kampanyasında sosyal medyaya ağırlık vereceklerini duyurmuştu. ‘Erdoğan Dijital Medya’ isimli Twitter hesabından, şimdilik 3 paylaşım yapıldı. 

Başkan Erdoğan, cuma namazı çıkışında Sivaslı çocuklarla buluştu. 

CHP terör örgütüyle seçim ittifakı kurdu 

Erdoğan, “CHP’nin terör örgütüyle birlikte kurduğu ittifakı, görüyorsunuz kimler kimlerle iş tutuyor. CHP, HDP, İP ve Saadet Partisi kol kola yürüyorlar. Güzel bir sözdür: Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Olay bu kadar basit gösterdikleri adayların tiyniyetlerini birlikte değerlendireceğiz” dedi. 

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.