avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3375
EURO
35,1809
ALTIN
2.245,46
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Başkan Erdoğan Samsun’dan duyurdu: Startını buradan veriyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun’da halka hitap etti.Erdoğan Samsun için müjdeleri sıraladı: “Samsun batı çevreyoluna dair kamulaştırma ihalesi yapılacak. Startını buradan veriyorum. 120 kilometre olan bölünmüş yola uzunluğunu 309 kilometreye çıkardık. Körpüleri, kavşakları ve bağlantı yollarını bu yıl bitiriyoruz. Samsun’un İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi’ne bağlantısı artık hızlı tren ile olacak. Havalimanızı modernize ettik.” dedi.

Başkan Erdoğan Samsun’dan duyurdu: Startını buradan veriyorum
06.03.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Türkiye’yi inşallah yeni başarılara ve aydınlık günlere sizlerlerle beraber taşıyacağız. İlk günkü aşkla, heyecanla sizler için koşturmaya devam edeceğiz. Samsun’un 31 Mart’ta yine tavrını demokrasiden yana koyacağına inanıyorum. Samsun bir kez daha istikrar sürsün, Türkiye büyüsün diyeceğine inanıyorum. Samsun 31 Mart’ta şehrine sahip çıkıyor musun? Samsun’un 31 Mart’ta yine tavrını demokrasiden yana koyacağına inanıyorum.

“MUHALEFET LİSTE KAVGASINI DAHA YENİ BİTİRDİ”

Seçimlere 27 gün kaldı, sandığa gideceğiz, demokrasi şöleninde oylarımızı kullanacağız. Muhalefet aylardır sürdürdüğü liste kavgasını daha yeni bitirdi. CHP’nin yegane hedefi ne yaıp edip belediyelerini korumak. Samsun’da CHP’nin adayı yok, niye? Cesaret… Amaçları 3-5 mitingle kaç salon toplantısı ile bu dönemi savuşturmak. Milletin derdini dinlemek onlar için büyük bir yük. Bölücü örgütün partisinin küstahlıklarına bile tahammüleri var. Köylerin, beldelerin, yayların yollarını zaten hiç bilmiyorlar. Verdikleri sözleri tutmak yerine utanmadan vatandaşımıza hakaret ediyorlar.

“KAYA BAK, MANTIĞA BAK”

Milletin oyunun peşine düşüyor hesap soruyor. Hatay Belediye Başkanı, “Oyunuzu verirseniz hizmet var” diyor. CHP’nin belediye başkanı bu! Kafaya bak, mantığa bak. Sen illa da hizmet vermek zorundasın. AK Parti’de böyle aday olsa bir dakika tutmam. Benim nur yüzlü teyzelerimi tehdit ediyor, onları aşağılıyor. Bunların istismar edemeyecekleri hiçbir kavram yok.

Doğu ve Güneydoğu’da tünel siyaseti aleni iş birliğine varmıştır. Milli iradeye karşı kazılan bu tünel aşikardır. CHP’nin asıl hedefi bölücülere koltuk değneği olmak oldu. Bunlar Kürdistan diyorsa kuzeyinde Kürdistan var buyursunlar oraya yürüsünler.

“ESASLI BİR OSMANLI TOKADI VURACAKSINIZ”

Biz sırtımızı halkımıza ve Hakk’a dayadık. Bu yola böyle çıktık. 31 Mart sadece bir belediye değil, aynı zamanda bir beka seçimidir. 31 Mart’ta sandığa gitmeyi ihmal etmeyin. CHP ve şürekası sadece tünel siyasetine aracılık etmiyor. Milletle yol almamıza da leke sürmek istiyor. Bölücü örgüt adına siyasi tünel kazanlara sandıkta esaslı bir Osmanlı tokadı vuracaksınız.

“BİZİM İÇİN ANKETÇİLERİN DEĞİL, MİLLETİN SÖZÜ KIYMETLİDİR”

Meydanlardaki bu sevdayı montaj, bindirilmiş kıta diyerek aşağılamaya çalışıyorlar. Buraya “para için, kömür için, patates için geliyorlar” diyorsunuz. Burada sadece aşk için gelenler var. Aşk, kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Ben milletimi seviyorum. Milletimle de yok olmaya çalışıyorum. Bizim için anketçilerin değil, milletin sözü kıymetlidir. Bu yolculuk aynı zamanda Kuva-i Milliye ruhudur.

SAMSUN’A MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ

Son 17 yılda Samsun’a 29 katrilyon yatırım yaptık. 4 bin 832 adet yeni derslik yaptık. İkinci devlet üniversitesini kazandırdık. Samsun’da eski stadın yerine bir millet bahçesi yapıyor. İnşallah bir köşesine de millet kıraathanesi inşa edeceğiz.

Sağlıkta 400 yataklı eğitim araştırma hastanesi ile 250’şer yataklı 16’sı hastane toplam 35 tesisi kazandırdık.

PEŞ PEŞE MÜJDELER

Samsun batı çevreyoluna dair kamulaştırma ihalesi yapılacak. Startını buradan veriyorum. 120 kilometre olan bölünmüş yola uzunluğunu 309 kilometreye çıkardık. Körpüleri, kavşakları ve bağlantı yollarını bu yıl bitiriyoruz. Samsun’un İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi’ne bağlantısı artık hızlı tren ile olacak. Havalimanızı modernize ettik.

Üretimi yıllardır ülkemizde kısıtlı olan kenevirin tohumu Vezirköprü’lü vatandaşlarımızın gayretiyle bu yıla kadar getirildi. 166 dekar alanda kenevir tohumu için sözleşme imzalandı. 10 ton kenevir üretimi planlıyoruz. Artık kenevir gömleğini Türkiye’ye değil, tüm dünyaya ihraç edeceğiz. Bu işin pilot ili Samsun olacak.

Samsun’un endüstri bölgesi olması için çalışmaları başlattık. Samsun’u yerli ve uluslararası yatırımcılar için önemli bir kent haline getireceğiz.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.