avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3745
EURO
35,0121
ALTIN
2.324,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Başbakan Yıldırım ‘Evet’ kampanyasını Avrupalı Türklerle Almanya’dan başlatıyor

İstanbul Milletvekili ve AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Yeneroğlu Başbakan Binali Yıldırım’ın 18 Şubat’ta Almanya’nın Oberhausen şehrinde Avrupa ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geleceğini bildirdi. Yeneroğlu, “Başbakanımız Avrupalı Türklerle hasret giderecek, Anayasa değişikliği hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirecektir. Cumartesi günü saat 13’de gerçekleşecek programa tüm memleket sevdalılarını bekliyoruz.” dedi.

Başbakan Yıldırım ‘Evet’ kampanyasını Avrupalı Türklerle Almanya’dan başlatıyor

Mustafa Yeneroğlu açıklamasında: “Yapılacak referandumda yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da sandığa gidecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin uygulamaya geçirilmesi için yurt dışında yaşayan milletimize de tarihi bir sorumluluk düştüğünün farkındayız. Kalbi Türkiye ile çarpan insanlarımızın içinde bulunduğumuz kritik süreçte de üzerine düşen bu sorumluluğu yerine getireceğini ümit ediyorum. Şu ana kadar gerçekleştirilen seçimlerde ciddi bir fedakârlıkla sandığa giden yurt dışı seçmenlerimiz büyük bir teşekkürü hak etmiştir. İnanıyorum ki daha fazla hassasiyeti Anayasa ile ilgili halkoylamasında göstereceklerdir.

Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım konuyla ilgili Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımıza hitap edecek. 18 Şubat’ta saat 13’de Oberhausen Arena’da gerçekleşecek buluşmada Avrupalı Türklerle hasret giderecek, anayasa değişikliği hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirecek. Ülkemizdeki son gelişmelerle birlikte yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızı ilgilendiren konulara da değinecek. Başbakanımızla gerçekleştireceğimiz programla referandumda yurt dışında rekor bir katılımın gerçekleşmesi ve ezici çoğunlukla ‘EVET’ oylarının çıkması için start vereceğiz.

Bu düşüncelerle Cumartesi günü saat 13’de gerçekleşecek programa tüm memleket sevdalılarını Sayın Başbakanımız adına davet ediyor, büyük buluşmaya bekliyoruz.” dedi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.