avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3745
EURO
35,0121
ALTIN
2.324,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Başbağlar’ın acısı hafızalarda hala tazedir, kalıcı barış için emperyalizm imalatı PKK imha edilmek zorundadır (video)

Hollanda Türkleri Konseyi, Başkanı Sefa Yürükel ve Başkan Yardımcısı Mustafa Cingöz imzalı bir bildiri yayınlayarak PKK terör örgütü’nün Başbağlar’da yaptığı hunharca katliamı hatırlatarak kurbanları andılar. Bildiride, kardeş kavgası arzulayan terör örgütü’nün eşkiyalıklarına devam ettiği vurgulandı.

Başbağlar’ın acısı hafızalarda hala tazedir, kalıcı barış için emperyalizm imalatı PKK imha edilmek zorundadır (video)

Hollanda Türkleri Konseyi‘nin açıklaması şu şekilde:

“5 Temmuz 1993 tarihinde, Erzincan, Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar Köyü’nde, emperyalizmin fahişesi olan ve şimdide ABD’nin bizzat kendi kara gücü olduğunu belirttiği terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen, Başbağlar köyü katliamında 33 canımız katledilmiştir. Eşkıya sürüsü terör örgütü PKK bunu, sözde kurnazlık yaptığını sanarak, 2 Temmuz 1993 tarihinde ‘Sivas’ta katliamının öcünü aldık’ adı altında yaptığını gerekçe göstermeye çalışmıştır. Bilinmelidir ki Başbağlar katliamı, Sivas katliamına karşı lanetler yağdıranlarca da lanetle anılmaktadır.

Bu ikiz katliamlarda hedef Türkiye Cumhuriyeti ve yüce Türk Milletidir. O günden bugüne kadar olan olaylarda, bu dahada iyi anlaşılmaktadır.

İSRAİL’İN FAHİŞESİ TERÖR ÖRGÜTLERİ

Emperyalizmin tetikçisi, 2 Temmuz Sivas katliamcıları olan dönemin IŞİD’çilerini temsil edenlerin bugün geldiği noktada ve PKK terör örgütünün geldiği bugünkü noktada, iki terör örgütününde ABD ve İsrail’in fahişesi olduğu ve onlar tarafından koordine edildikleri bizzat belgelerle dahada berrak olarak ortaya çıkmıştır. Türkiye’de ve diğer Ortadoğu ülkelerindeki süreçlerde, terörizmde kullanılan ve kullananların aynı olduğu bugün artık ortadadır. Sivas ve Başbağlar’da yapılan ikiz katliamda, ABD nin BOP projesi (ABD ve Batılı devletler 5 yıllık değil, 50 -100 yıllık plan yaparlar) kapsamında , Ortadoğudaki ülkeleri mezhep ve etnik çatışmalara sürüklemek için hesaplı kitaplı olarak yapıldığı dahada iyi anlaşılmaktadır. Etnik ve mezhep çatışmalarına Türkiye’yi de dahil etmek için koordinatörler sürekli çalışmaktadır. Fakat Türk Milletinin tarihten gelen ihtiyatlılığı, tecrübesi, duyarlılığı ve güçlü birlikteliği her dönem emperyalist koordinatörlerin istemini boşa çıkartmıştır. İnanıyoruz ki milletimiz bundan sonrada boşa çıkartacaktır.

TÜRKİYE’DE MEZHEP KIŞKIRTMASI YAPAN GLADYO’NUN ALÇAKLIKLARINI VE ŞEREFSİZLİKLERİNİ LANETLİYORUZ! 

Biz, HTK olarak, 2 Temmuz ve 5 Temmuz 1993 ikiz katliamlarının, Türkiye’de Alevi-Sünni çatışması çıkartmak isteyen, ABD’nin Gladyo’su tarafından koordine edildiği ve bunu da iki ayrı terör örgütüne yaptırdığını biliyoruz. Her iki katliamında yüce Türk milletinin birliğine ve dirliğine karşı mezhep eksenli olarak yapıldığını verilerden teyit ediyor ve katliamları yaptıran ve yapan alçak ve şerefsizleri lanetliyoruz!

Başbağlar’da katledilen, 33 canımızı rahmetle anıyor, mekanları cennet olsun diyor ve anıları önünde saygıyla ediliyoruz.

Bir Olalım, İri Olalım, Dırı Olalım diyoruz.

Ne Mutlu Türküm Diyene” dendi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER | ATGtv

yurukel soylesi hollanda muslumanligi ve fisleme

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.