avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bakan Albayrak tanzim satış noktasını ziyaret etti

İstanbul Üsküdar’daki tanzim satış noktasını ziyaret eden Berat Albayrak, ürünleri inceledi, alışverişe gelenlerle sohbet etti.

Bakan Albayrak tanzim satış noktasını ziyaret etti
11.02.2019
A+
A-

Türkiye’de, taze meyve ve sebze fiyatlarının artmasının ardından hükümet duruma müdahale ederek, belediyeler eliyle tanzim satış noktaları kurdu.

Bakan Albayrak tanzim satış noktasını ziyaret etti

SATIŞLAR BAŞLADI

Enflasyonla Topyekün Mücadele adına Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirilen, İstanbul’un 50 noktasında büyük çadırlarda, vatandaşlara sebze noktasında satışlar başladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da Üsküdar’daki tanzim satış noktasını ziyaret etti. Bakan Albayrak, burada vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Albayrak’a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Mevlüt Uysal ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de eşlik etti.

Bakan Albayrak tanzim satış noktasını ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tanzim satış noktalarındaki fiyatlara ilişkin, “Bu fiyatların yayılmaya başladığını tüm Türkiye’de göreceğiz. Amaç da bu zaten… Spekülasyon yapmak isteyen, fahiş kar, fahiş fiyatlama yapmak isteyenlere izin vermeyeceğiz.” dedi.

Bakan Albayrak tanzim satış noktasını ziyaret etti VİDEO


Bakan Albayrak tanzim satış noktasını ziyaret etti

“FİYATLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Berat Albayrak, “Marketlerimizde de bugün fiyatlara baktığımızda, tanzim satış noktalarımıza doğru hızla bir kayma var. Bunu yakından da takip ediyoruz. (Marketler) Muhtemelen, zannediyorum bu hafta içerisinde bu ürünlerin çoğunda aynı tanzim noktalarındaki fiyatlara geliyor olacaklar.” dedi.

Marketlerin de bu süreçte milletin yanında yer aldığını dile getiren Albayrak, “(Marketlerdeki) Fiyatları yakından takip ediyoruz. Bugün fiyatlarda da düşüş olmuş, onları da görüyoruz. 25 bin noktalık marketler zincirinde de bu fiyatların artık yayılmaya başladığını tüm Türkiye’de göreceğiz. Amaç da bu zaten… Spekülasyon yapmak isteyen, fahiş kar, fahiş fiyatlama yapmak isteyenlere izin vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bu arada, Albayrak, vatandaşlarla sohbet ederken de “Gıda terörü yapanlara çok daha sert bir şekilde müdahale edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Ziyaretinde, satış stantlarının arkasına geçerek vatandaşlarla sohbet eden Albayrak, satılan ürünleri poşetlere koyarak vatandaşlara verdi.

Vatandaşlar da tanzim satış noktasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Albayrak’a Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal da eşlik etti.

Bakan Albayrak tanzim satış noktasını ziyaret etti

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.