avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3347
EURO
35,1658
ALTIN
2.244,39
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Avrupalı Ülkücüler MHP’deki Akşener muhalefetine “FETÖ projesi ve vatan haini” diyerek ağır yüklendi, Başkanlığa tam destek verdi

Avrupa’da da Türk toplumunun tüm kesimlerinden yeni Anayasa ve Başkanlığa destek yapıyor. Avrupalı Ülkücülerin ekrana yansıyan, Meral Akşener’in MHP’yi ele geçirmek isteyen ‘FETÖ projesi’ olduğuna dair çarpıcı değerlendirmeleri ise gündem yaratacağı benziyor.

Avrupalı Ülkücüler MHP’deki Akşener muhalefetine “FETÖ projesi ve vatan haini” diyerek ağır yüklendi, Başkanlığa tam destek verdi
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Avrupa’nın değişik yerlerinde düzenlenen “Teröre lanet, demokrasiye davet” mitingleriyle; Hollanda, Belçika, Almanya ve Fransa’da alanlara çıkarak FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerini lanetleyen Türklerin parti ve görüş ayrımı gözetmeksizin birlik havası içinde olmaları dikkat çekmişti.

MİTİNG ALANINDA ÜÇ HİLALLİ BAYRAKLAR DİKKAT ÇEKTİ
Avrupa Türk Gazetesi yazarı gazeteci Oğuzhan Kılıç, Brüksel’de miting alanında gördüğü ve elinde üç hilalli bayrakla dikkat çeken MHP’liye mikrofonu uzattı ve gündeme dair düşüncelerini sordu. MHP’li çarpıcı konuştu.

AVRUPALI ÜLKÜCÜLER TAM DESTEK
Türk-İslam Ülkücüleri Federasyonu başkanı, gazeteci Eşref Kerküklü‘nün yönetmenliğindeki Avrupa TV’nın programında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupalı Ülkücü başkan, “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli, başkanlık mesajını verdi zaten bizde Avrupa Ülkücüleri olarak destekliyoruz.” dedi.

MHP’DEKİ MUHALEFETE DOLAYLI YOLDAN AĞIR İMA; “ÜLKÜCÜ HAREKETTE VATAN HAİNİ OLMAZ!”
“Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde muhalefet var, ne olacak bunların geleceği?” sorusu üzerine ise Türk-İslam Ülkücüleri Federasyonu başkanı, “Maalesef var. Ama bünye temizleniyor, görüyoruz günden güne. Ülkücü Harekette vatan haini olmaz,” şeklinde konuşarak, FETÖ destekli olduğu ifade edilen Meral Akşener merkezli muhalefetin MHP’den temizlenmesi gereken ‘vatan haini’ olduğunu ima etti.

avrupali-ulkucule-soylesi

“MERAL AKŞENER PROJEDİR”
Avrupa’daki Ülkücüleri bir çatı altında toplayan Türk-İslam Ülkücüleri Federasyonu’nda önemli hizmetler verdiği belirtilen başkan konuşmasının devamında Meral Akşener’in, Pensilvanya’da kaçak hayatı süren terörist-başı Fethullah Gülen’in emperyalist emeller doğrultusunda MHP’yi ele geçirmek için tezgahlanan ‘FETÖ projesi’ olduğunu belirtti.

“TEK KORAY AYDIN ÜLKÜCÜ ÖBÜRLERİ PROJENİN UZANTISI”
FETÖ’nün MHP’ye sızdığını anlatarak konuşmasını şöyle sürdürdü; “Gelişmeleri herkes gördü, şu an sayın Devlet Bahçeli, kongrenin seçimlerin 2018 yılında olacağını söyledi. Muhalif adaylar arasında bir tek Koray Aydın’ı ayrı bir kefeye koyuyorum çünkü o ocaktan geldi, diğer adaylar başka partilerden geldi.”

Avrupalı Ülkücü başkan şunları da kaydetti, “Akşener’in 3’üncü partisidir MHP. Gerçek Ülkücü ocaklı olur. Meral Akşener, ocaklardan yetişmemiştir. Meral Akşener bir projedir bunu sayın Devlet Bahçeli’de söyledi,” dedi.

Uğur Türker

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.