avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3694
EURO
34,9629
ALTIN
2.325,75
BIST
9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Avrupalı Türk Girişimciler Birliği-ATGB Belçika’ya açıldı

Merkezi Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde bulunan kısa adı ATGB olan Avrupa Türk Girişimcileri Birliği hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Brüskel’deki toplantı verimli geçti.

Avrupalı Türk Girişimciler Birliği-ATGB Belçika’ya açıldı
A+
A-

Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı yapıp çalışmalarına hız veren dernek yöneticileri ilk yurtdığı toplantısını Brüksel’de gerçekleştirdi.

AVRUPALI TÜRK GİRŞİMCİLER‘İN KADROSU GENİŞ
İş-adamı Orhan Buyurman’nın başkanlığında göreve başlayan ATGB‘nin yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Başkan yardımcıları; Abdullah Ören, Serdar Tütüncü, Ethem Kışlak, İlhan Bükrücü ve Mehtap Özdemir.

Genel Sekreter; Muharrem Uslubaş, Muhasip; Erol Yukarıbaş.

Basın ve Halkla İlişkiler; Dursun Döngel, AR -Ge; Sahra Şahin, Dış İlişkiler; Necati Duman.

Yönetim Kurulu üyeleri ise; Turan Demirbaş, Osman Ülker, Musa Çınar, Ahmet Yaşar, Faruk Solmaz, Erdal Köktürk, Yusuf Yusufoğlu, Rüstem Malbeleği, Şenol Sayılı ve Recep Kahya.

ATGB GENEL BAŞKANI BUYURMAN: İLK HEDEF GENEL MERKEZİ GENİŞLETMEK
Genel Başkan Orhan Buyurman yaptığı açıklamada; “Göreve başladığımız ilk günden beri büyük bir heyecanla çalışıyoruz. İlk yurtdışı toplantımızı Brüksel’de icra ettik. Çok sayıda girişimci toplantıya iştirak etti. Hollanda ve Belçika temsilciliklerimizden sonra şimdi önümüzde, Polonya Macaristan ve Bosna Hersek temsilcilikleri var. En kısa zamanda bu ülkelerdeki temsilciliklerimizi oluşturup faaliyetlerimize hız kazandıracağız. Bunun yanında çalışma birimlerimizi aynı çatı altında toplamak amacıyla Gelsenkirchen şehrinde 1000 metrekarelik bir fiziki alanı kiraladık ve düzenlemem çalışmalarına başladık. Bu alanda meslek dallarına göre birim başkanlıkları olacak ve sektörel hizmet verecekler.” dedi.

YENİ İŞ ALANLARI KURACAĞIZ
Buyurman sözlerine şöyle devam etti, “Kongremizde de belirttiğim gibi, ‘Gücümüz var sesimiz yok’ ilkesinden yola çıkarak sesimizin daha gür çıkabilmesi için daha güçlü olmalıyız. Bu gücümüzü ise ancak daha çok şirketle sağlayabiliriz. Bunun için şirketlerimizin sayısını artırmak ve iş kalitesini dahada yükseltmek zorundayız. Yeni fiziki alanımızda bu sektörelere yönelik bilgilendirme ve danışma hizmetleri vereceğiz” dedi.

ATGB GENEL SEKRETERİ USLUBAŞ: MESLEKİ EĞİTİME AĞIRLIK VERECEĞİZ
ATGB Genel Sekreteri Muharrem Uslubaş ise konuşmasında; Avrupalı Türk Girişimciler Birliği’nin hedeflerinden bir tanesi de yeni melsek eğitimi verecek alanların birliğimize üye girişimciler arasında artırılması olacak. Çünkü; gençlerimiz meslek eğitimi bulma yönünde çok büyük sıkıntılar çekiyor, bunu ancak bu şekilde azamiye indirebiliriz” şeklinde konuştu.

Toplantıda ileriye dönük adımların istişaresi yapıldı ve dağıldı.

ATGB nedir?

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.