avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3168
EURO
35,0597
ALTIN
2.307,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Avrupa Türk Gazetesi’ni hedef gösteren FETÖ Rotterdam’da Zaman Vandaag üzerinden kumpas üstüne kumpas yapıyor

Hollandaca verdiği yalan bilgilerle bilinen FETÖ medyası Zaman Vandaag, terörist-başı Fethullah Gülen’i eleştiren aydınlarına ve sivil toplum kuruluşlarına çamur atma alışkanlıklarını sürdürmeye kararlı görünüyor.

Avrupa Türk Gazetesi’ni hedef gösteren FETÖ Rotterdam’da Zaman Vandaag üzerinden kumpas üstüne kumpas yapıyor

FETÖ TUTUŞTU, FETÖ HALK TOPLANTISI’NDAN ÇOK TEDİRGİN OLDU
Akademisyen Sefa Yürükel‘in başkanlığını yaptığı Hollanda Türkleri Konseyi’nin (HTK) 11 Eylül’de Hollanda-Rotterdam’da FETÖ’ye karşı alınacak demokratik önlemlerin konuşulacağı Halk Toplantısını yapacağının AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde haber yapılarak duyurulmasıyla beraber tedirgin olmaya başlayan FETÖ’nün Hollanda kolu, propaganda bülteni Zaman Vandaag üzerinden yalanlarla dolu Hollanda metinlerle saldırısını sürdürüyor.

FETÖ BİR KEZ DAHA KENDİSİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERİ ŞEYTAN GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR
Yazdığı yalan haberler ortaya çıkınca adı ‘FETÖ tetikçisi’ne çıkan Mehmet Cerit, Hakan Büyük, Hüseyin Atasever ve Basri Doğan’ın sorumluluğundaki Zaman Vandaag paçavrası; milli irade yanlısı demokratik tavır ve tutumuyla, halkın gerçekleri öğrenme hakkını, terörist örgütlerin tam karşısında durarak, herkese mikrofon uzatıp, objektif bir şekilde gözeten AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘ni ‘aşırı-milliyetçi’ olarak Hollanda kamuoyuna ve makamlarına hedef göstererek, kumpas yapmaktan vazgeçmiyor.

KİMDEN EMİR ALDIKLARI ORTAYA ÇIKINCA TUTUŞTULAR
Etkili habercilik yapan AVRUPA TÜRK GAZETESİ, FETÖ’nün üst-düzey yöneticilerinden Necdet Said Başaran‘ı, gazeteci-yazar Nurettin Veren’in verdiği açıklamalarla deşifre etmesinden sonra tedirginleşen FETÖ, borazanı Zaman Vandaag vasıtasıyla AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘ne ve Türk gazeteci ve aydınlarına çamur atarak iftiralar yağdırdı ve algı-operasyonuna girdi. Yayında FETÖ’den sözde ‘Hizmet hareketi’ olarak bahsedilmesi ise bir başka garabet olarak göze battı.

FETÖ’NÜN YAZILAR ÜZERİNDEN YAPTIĞI SKANDAL ALGI-OPERASYONU

FETÖ’NÜN BAŞLIK OYUNU
Zaman Vandaag paçavrası haberinde AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nin “Hollanda Türkleri FETÖ’ye karşı harekete geçti; Rotterdam’da önemli toplantı var” başlıklı haberi, “Rotterdam’da Hizmete, Kürtlere, Ermenilere karşı ‘Eylem buluşması’ “ şeklinde değiştirerek bir skandala daha imza attı.

rotterdam-hollanda-feto-kumpas-yapiyor

FETÖ PKK ve ASALA’NIN HAMİSİ
Terör örgütü PKK’nın ‘Kürtler’ olarak, Zaman Vandaag tarafından tercüme edilmesi, FETÖ’nün diğer terör örgütlerine ne denli yaklaştığının da ifadesi oldu. Metinin bir diğer yerinde ise ASALA’nın devamı olan bir partinin Ermenistan’da ne kadar çok taraftarı olduğundan yola çıkılarak, Türkleri katleden Ermen terör örgütü ASALA meşru gösterilmeye çalışılıyor.

FETÖ ‘BULUŞMAYI T.C. YAPTIRIYOR’ HAVASI VEREREK TÜRKLERE ‘AJAN’ YAFTASI GİYDİRİYOR
Zaman Vandaag haber olarak sunduğu metinde birden fazla defa, buluşmanın ‘Türkiye Cumhuriyeti’ni savunmak amaçlı’ olduğunu vurgulayarak konunun özünden sapması ve buluşma üzerinden HTK yetkililerini ve Türk gazeteci ve aydınlarını hedef göstermesi ise dikkat çeken bir başka FETÖ kumpası. Bu taktiğinde PKK uzantıları tarafından çokça defa yapıldığı ancak bu defa FETÖ tarafından benimsendiği görülüyor.

zaman-vandaag-twitter

FETÖ’nün operasyon bülteni Zaman Vandaag’ta çıkan yazı ile Zaman Vandaag genel yayın yönetmeni konumundaki ‘medya imamı’ FETÖ tetikçisi Mehmet Cerit, yalan haberlere rağbet olmasa da, bunları twitter’de yaymaktan zevk duyuyorlar.

FETÖ POLİSİ BİLE YANILTMAK İSTEDİ
Rotterdam polisine yaptıkları şikayetler sonucunda, kiralanan salonun iptal edilmesini ve buluşmayı engellemeyi uman demokrasi düşmanı Fethullahçılar’a karşı dik durulacağını belirten, HTK Başkan Yardımcısı Mustafa Cingöz, FETÖ’nün insanlığın ortak değerlerine ne kadar düşman, hoşgörüsüz bir oluşum olduğunu ifade etti. Öte yandan, FETÖ’cülerin ihbar ve provokasyon beklentisini Hollanda’nın yüksek tirajlı AD gazetesine ilettikleri öğrenildi. AD’ye konuşan HTK Başkanı Sefa Yürükel ise buluşmaya yönelik yoğun ilgiyi anlattı.

HTK BAŞKANI YÜRÜKEL’DEN FETÖ’YE: BAŞARILI OLAMAYACAKSINIZ!
FETÖ kumpası hakkında konuşan Hollanda Türkleri Konseyi Başkanı Sefa Yürükel ise şunları belirtti; “Psikolojik harbin üstadı FETÖ’cüler kendi yüzlerinin ortaya çıkmasını engellemek için yalan başlık atarak bu toplantının ‘Ermenilere, Kürtlere karşı’ yapıldığı propagandasını yapmaya çalışıyorlar. Biz etnik gruplara değil FETÖ, IŞİD, PKK ve Ermeni diasporası’nın terörist ve yalan yayan faaliyetlerine karşı ne yapacağımızı ve barış içeresinde Hollanda toplumuyla nasıl bir arada yaşayacağımızı konuşacağız. Biz Hollandalı Türklerin, Türkiye konusundaki hassasiyetlerimizde konuşarak olumlu bir ortam oluşturmaya çalışacağımızı bu toplantıda konuşacağız. Bunu Pensilvanya’daki baş-terörist Fethullah Gülen, onun Avrupa’daki uzantısı olan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve diğer terör örgütleri istemiyor. Onun için bu yalan haberleri yayıyorlar. Ama başarılı olamayacaklar, demokratik hakkımızı en barışçıl şekilde kullanmaya kararlıyız.” değerlendirmesinde bulundu.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

NEDERLANDS

Bijeenkomst Turkse Nederlanders in Rotterdam-West

De Raad van Turken in Nederland doet op internet een oproep aan alle Turkse Nederlanders om naar een buurthuis in Rotterdam-West te komen. Daar willen ze bij elkaar komen om te spreken over hun strategie ten opzichte van terreurorganisaties die de vooral Turken als doelwit op het oog heeft: de Gülenbegweging (FETÖ), de Koerdische PKK, IS en Armeense ASALA.

Het gaat om een interne bespreking, zegt initiatiefnemer Sefa Yürükel, voorzitter van de Raad.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb is op de hoogte van de bijeenkomst. Omdat het om een vergadering in een buurthuis gaat, is toestemming van de gemeente niet nodig. “Als de openbare orde maar niet in het geding komt”, zegt Aboutalebs woordvoerder.

De spanningen binnen de Turkse gemeenschap in Rotterdam, veroorzaakt door groepen die banden hebben met terreur, lopen hoog op sinds de mislukte couppoging tegen de Turkse democratie en president Erdogan. Afgelopen week zijn twee mensen aangehouden die worden verdacht van bedreiging en vernielingen.

AD | De Europees Turkse Krant ©

htk rotterdam feto toplantisi

feto hollanda zift medyasi yalani

yurukel feto cia zaman vandaag zift medyasi yorumu

yurukel-kilic-feto-soylesisi

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.