avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3404
EURO
35,0988
ALTIN
2.239,16
BIST
8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti: Samsun’da bir güneş gibi doğdu!

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Oğuzhan Kılıç, kutlama mesajı yayımladı

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti: Samsun’da bir güneş gibi doğdu!

MİLLİ BAĞIMSIZLIK
Avrupalı Türk gazeteci ve medya mensuplarının kuruluşu olan Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti‘nin Genel Başkanı Oğuzhan Kılıç, açıklamasında“Türk kimliğine ve milli bütünlüğümüze yönelen FETÖ ve PKK gibi tehditlerin kararlılıkla bertaraf edildiği günümüzde süren mücadele, Türk milletinin yüksek bir öz-güven içinde bağımsızlığını güçlendirilmesi mücadelesidir. Prangaları ve esareti söküp atan milli irade anlayışı, bu azim ve kararlılığını şüphesiz ecdadından ve değerlerinden almaktadır. Bu bakımından milletimizin, küresel bir denge ve mazlum milletlere örnek olarak ortaya çıkışı, geleceğe öz-güvenle bakmak ve o yöndeki kutlu yürüyüşü güçlendirmek açısından Türk milleti için cesaret verici olmuştur.” vurgusunda bulundu.

ATATÜRK ve ŞEHİTLERİMİZ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ile biten, milli mücadelenin başlangıç tarihi sayılan 19 Mayıs 1919’un 98. yıl dönümünün yaşandığını hatırlatan deneyimli gazeteci Oğuzhan Kılıç“Önderlerimiz ve değerlerimiz gündelik mülahazalarda hakarete malzeme edilmeyecek kadar ulvi ve yüksek normlardır. Son süreçte yaşanan toplumsal sahip çıkış ve refleks millet olmanın ve vatana sahip çıkmanın gereği olmuştur. Bu günü, ülkenin geleceği olan gençlere armağan eden Büyük Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 98. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ay-yıldızlı bayrağın dalgalandığı toprakları vatan kılan tüm Şehitlerimizin hatırası önünde bir kez gönül borcuyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.