avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

ATGC Genel Başkanı Oğuzhan Kılıç yeni BYEGM Genel Müdürü Akarca’yı tebrik etti

Avrupalı Türk gazeteci ve medya mensuplarının sendikası Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti yeni BYEGM Genel Müdürünü yayınladığı mesajla kutladı.

ATGC Genel Başkanı Oğuzhan Kılıç yeni BYEGM Genel Müdürü Akarca’yı tebrik etti

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Oğuzhan Kılıç, Sabah ve A Haber gibi yayın organlarını bünyesinde barındıran Turkuaz Medya Grubu’ndaki Genel Müdürlüğü görevini bırakarak, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne (BYEGM) getirilen, eski ANAP Samsun Milletvekili Mehmet Akarca’ya başarı dileklerini sundu.

Dostluk ilişkileri bilinen gazeteci Oğuzhan Kılıç ve BYEGM Genel Müdürülüğüne getirilen duayen gazeteci Mehmet Akarca, muhtelif zamanlarda bir araya geldiler.

atgc-okilic-byegm-makarca

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Oğuzhan Kılıç ve BYEGM Genel Müdürü Mehmet Akarca

atgc-ikaymaz-byegm-makarca

BYEGM Genel Müdürü Mehmet Akarca ve Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti Disiplin Kurulu Üyesi sanatçı-yazar İmdat Kaymaz

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu’nun gönderdiği tebrik mektubunda şu dilekler yer aldı:

Sayın Mehmet Akarca,

Büyük Türk milletinin yurtdışındaki varlığıyla birlikte, terörün hedefinde, içinde geçmekte olduğu bu zor süreçten, çok daha güçlenmiş bir şekilde çıkarak aydınlık ufuklara doğru kutlu yürüyüşünü sürdüreceğine olan güvenimiz, sizin gibi engin deneyime sahip, nazik ve başarılı büyüklerimizin hak ettikleri bu makamları doldurmasıyla ancak mümkündür.

Yurtdışında Türk aydını olmanın verdiği zorlukları hergün hergün yaşayarak, meslek aşkıyla işimizi toplumsal sorumluluk içinde sürdürüyoruz.

Medyanın işini kolaylaştırmak ve güven içinde icra edilmesini sağlayacağınıza inanarak; getirildiğiniz T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü görevinizde başarılar diler, basın camiamız açısından hayırlı ve uğurlu olmasını tüm Avrupalı Türk meslektaşlarımız adına içtenlikle temenni ederiz.
Saygılarımızla,

Oğuzhan Kılıç
Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti
Genel Başkan

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

Oğuzhan Kılıç kimdir?

Mehmet Akarca kimdir?

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.