avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3639
EURO
34,9576
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Arka Sokaklar 477. yeni bölüm fragmanı: Tekin cinayetten gözaltında!

Arka Sokaklar 477. yeni bölüm fragmanı: Tekin cinayetten gözaltında!
06.04.2018
A+
A-


Arka Sokaklar’ın 476. son bölümü bu akşam ekrana geldi. Selin, Umut bebek kaçırıldığı için çok sinirlendi. Diziden hemen sonra yeni bölüm fragmanı merak ediliyordu. İşte Arka Sokaklar 477. yeni bölüm fragmanı ve detaylar…


Arka Sokaklar bu hafta 476. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Rıza Baba ve ekibi yeni bir operasyonun peşindeydi. Operasyon öncesi Ferman’ın ifadesi alındı. Ferman ifadeden sonra Edirne’ye tayin istedi. Dizinin sona eren bölümü sonrasında 477. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Arka Sokaklar 477. yeni bölüm fragmanı…

ARKA SOKAKLAR 477. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar’ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı bu akşam ekrana gelen bölümden hemen sonra yayınlandı. İşte 477. yeni bölüm tanıtımı…

Tekin’in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne olduğunu anlamakta güçlük çeker. Zeliha, kardeşinin gözaltına alındığını öğrenerek aileye haberi veren isim olur. Tekin’in durumuyla ilgili Hüsnü üzerindeki tüm yetkiler alınır. Savcı, Tekin’in suçlu olduğu konusunda oldukça kararlıdır. Ekibin ise bu durumda elleri kolları bağlı durumdadır.

ARKA SOKAKLAR 477. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Tekin’in durumunu açığa kavuşturmak isteyen Metin olayın peşinden gider. Fakat silahlı saldırganla girdiği mücadelede hayatı büyük tehlikededir.

Bahar, Yusuf’un oğlu Eren’in kaçırılması üzerine olayın peşine düşer. Eren’i bulmak için sürekli olayı kovalayan Bahar, mutlu haberi verebilecek mi?

ARKA SOKAKLAR 476. SON BÖLÜM ÖZETİ

Teröristleri bulmak için eskiden örgüt liderliği yapmış Ferman’ın ifadesi alındı. Ferman, Edirne’ye tayin edilme talebinde bulundu. Eğer kabul edilirse konuşacağını söyledi. Nalbur Osman, Ferman’ın yerine liderlik yapmaktadır. Ferman, Edirne’ye tayin edilirken yolda Osmanlar tarafından kaçırıp kurtarıldı.

Tekin Şenay’ın evinde kalmaya başladı. Şenay evde parti verir. Evde 18 yaşlarında bir kız vardır, Meltem. Partiden sonra Tekin kızı evine bıraktı. Fakat, Meltem’in başına gelen olay sonrasında Tekin’in başı belaya girdi.

Savcı Arzu, uyuşturucu kartelini yakalamak için operasyon hazırlığı yapmaktadır. İçlerine narkotik polislerinden, Erkan Komiser yerleştirildi. Savcı Arzu, Rıza baba ve ekibimizi de dahil etti.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.