avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Apple, iPad Mini 5’i tanıtmaya hazırlanıyor

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPad Mini 5’e ait bazı detaylar ortaya çıktı.

Apple, iPad Mini 5’i tanıtmaya hazırlanıyor

Tayvanlı tedarik zinciri internet sitesi sitesi DigiTimes’a göre Apple, 2019’un ilk yarısında yeni iPad modellerini piyasaya sürecek. Bu modellerden birinin iPad Mini 5 olarak adlandırılması bekleniyor, ancak raporlar, tabletin iPad mini 4 ile benzer bir tasarıma sahip olabileceğini gösteriyor.

ipad

iPad Mini 5 DETAYLARI

Bir önceki iPad Mini gibi 6,1 mm kalınlığa sahip olması beklenen iPad Mini 5, 7,9 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Apple’ın yeni iPad Mini’sinin TouchID’ye ve 3,5 mm kulaklık girişine de sahip olacağı iddia ediliyor. Kesin olmamakla birlikte iPad Mini 5, A10X Fusion yonga seti ile birlikte gelecek. Ayrıca tabletin Apple Pencil’ı destekleyip desteklemeyeceği de şu an için bilinmiyor.

apple

Apple tedarikçilerinin düşük satış rakamlarından etkilendiğini de gelen haberler arasında. Yeni iPad Mini 5 hakkında daha fazla detay ortaya çıktığında sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji



YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.