avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3168
EURO
35,0597
ALTIN
2.307,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı?
14.04.2018
A+
A-


AÖF sınav sonuçları için bekleyiş başladı. Bugün gerçekleştirilen AÖF Bahar Dönemi vize sınavları sonrasında öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı?

 

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde ( AÖF) eğitim gören öğrenciler, bugün Bahar Dönemi vize sınavlarına katıldı. Sınavların devamı yarın yapılacak ve öğrenciler yarın da aldıkları derslerin sınavına girecek. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı?

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili Anadoluı Üniversitesi’nden resmi bir açıklama yapılmadı ancak önceki dönemlere bakıldığında sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Sıanv sonuçları açıklandığında, öğrenciler AÖF’e girşi yaparak öğrenci otomasyonu üzerinden sınav sonuçlarını görüntüleyebilecekler.

AÖF sınavlarında başarılı olmak ve dersi tamamlamış sayılmak için en az 55 almış olmak gerekiyor. Ortalama notuyla dersten geçmek için ise en az 39 alınması gerekiyor.

AÖF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

Sınavın ardından öğrenciler yaptıkları sorulara doğru yanıt verip vermediğini kontrol etmek için soru ve cevapları internette araştırmaya başladı.

AÖF soru ve cevapları henüz Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanmadı. Yayınlanacağı tarihle ilgili resmi bir bilgi bulunmuyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.