avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Almanya’dan Türk düşmanlığını ve nefreti körükleyen FETÖ’cüler

Katil cinayet şebekesi FETÖ’nün merkez üssü Almanya’yı üç imam yönetiyor. Dördüncü isim ise örgütün vitrindeki yüzü Halit Esendir olarak ortaya çıktığı belirtildi.

Almanya’dan Türk düşmanlığını ve nefreti körükleyen FETÖ’cüler

TUTUKLANACAĞINI ANLAYINCA KAÇTI
Sabah’ın haberine göre FETÖ paçavrası Zaman gazetesi’nin eski imamı Abdullah Aymaz, Türkiye’den kaçtıktan sonra Avrupa imamı oldu. Aymaz döneminde Almanya’daki Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanması çok büyüdü. “Salih bir zat” yazısıyla teröristbaşı Fethullah Gülen’in mehdi olduğunu ilan eden Abdullah Aymaz hakkında Türkiye’de tutuklama kararı bulunuyor. Kütahya doğumlu olan 67 yaşındaki Aymaz, Almanya Zaman’da köşe yazarlığı da yapıyor.

ALMAN BURSUYLA OKUYAN FETÖ’CÜ
Almanya doğumlu olan Ercan Karakoyun, Alman Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) bursuyla Dortmund Üniversitesi’nde okudu. 1980 doğumlu Karakoyun, üç yıldır Diyalog ve Eğitim adı altındaki vakfın yöneticiliğini yapıyor ve ülkedeki 150 derslere yardım kursu, 30 okul ve 15 diyalog derneğini yönetiyor. Ercan Karakoyun, FETÖ’nün Almanya’da vitrin temsilciliğini görevini de üstleniyor.

FETHULLAH’IN BEYİN TAKIMININ İÇİNDE
Fethullahçı Terör Örgütü – FETÖ’nün Avrupa’daki propaganda organı Zaman’ın ve örgütünün yayınlarının koordinatörü. Mahmut Çebi, hâlâ korsan olarak yayınlanan Zaman’da köşe yazarlığı da yapıyor. Samsun doğumlu 53 yaşındaki Mahmut Çebi, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. FETÖ’nün şifre ve mistikle dolu ‘Sızıntı’ dergisinde bir dönem redaktör olarak da görev alan Çebi adlı Fethullahçı militan, Zaman gazetesine 1986 yılında başlamıştı.

KARA PROPAGANDA UZMANI, İFTİRACI
Halit Esendir, Zaman gazetesinden ayrıldıktan sonra Pakistan’a sürgüne gönderildi. Aranan terörist alçak Fethullah Gülen tarafından affedilerek Almanya’ya tayin edilen Esendir, Almanya’da FETÖ yapılanması ve medyadan da Türkiye aleyhtarı kara propaganda çalışmalarını yürütüyor. Başta Cem Özdemir olmak üzere Türklük düşmanı milletvekilleriyle teması da Halit Esendir kuruyor.

MİLYARLARCA EURO’LUK YAPI

• 50 Özel okul
• 300 örgüt şemasında ‘Işık Evi’ adı verilen FETÖ’nün hücre evleri
• 1 gazete
• 2 televizyon
• kamuoyunu FETÖ lehinde etkilemek için medya şirketi
• Kimse Yok Mu adıyla da faaliyet yapan ve yasadışı şekillerde para toplayan ve kara paranın da aklandığı sözde yardım dernekleri
• çok sayıda Otel-Misafirhane
• çok sayıda Ticari Şirket

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

feto belcika-hollanda haber

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.