avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5191
EURO
34,5735
ALTIN
2.504,25
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

AK Partili Mehmet Dağlıoğlu Hollanda’daki AK Partililerin vicdanına tercüman oldu

UETD Rotterdam Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Dağlıoğlu yazdığı yazıda seçimlerde AK Partililerin çektiği zorlukları kaleme alarak Hollanda’daki AK Partililerin vicdanına tercüman oldu, UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik’in ‘işgalci olduğunu’ savunarak hakaretler eden Saadet Koral’a kapak cinsinden cevaplar verdi.

AK Partili Mehmet Dağlıoğlu Hollanda’daki AK Partililerin vicdanına tercüman oldu
A+
A-

HABER MERKEZİ – UETD-Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Rotterdam Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı ile 7 Haziran 2015 seçimlerinde Dursun Paksoy’un Başkanı olduğu AK Parti seçim koordinasyon merkezinde ilk önce Brabant Bölge Başkanı ardından da teşkilatlanma koordinatörü olarak görev yapan Mehmet Dağlıoğlu, bugünlerde UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik‘in UETD’de işgalci olduğunu savunacak kadar ileri giden ve 2014 yılında UETD Rotterdam Yönetim Kurulu Üyeliğinden atılan Saadet Koral’a isim vermeden kapak gibi cevaplar verdi.

AK PARTİLİ DAĞLIOĞLU BÜYÜK TAKDİR GÖRDÜ
AK Partili Mehmet Dağlıoğlu; seçim sonrasında, seçim esnasında ‘Bizans entrikaları yapan hizipçiler’ olarak nitelendirdiği kişilerin AK Parti’ye nasıl bir zarar verdiklerini anlattı. Saadet Koral’ın çıkışlarına karşı ‘UETD teşkilatının vicdanı olan duruşu’ ortaya koyan Dağlıoğlu’nun tespitlerinin UETD Rotterdam teşkilatı ve UETD’liler tarafından özellikle sosyal-medyada takdir edildiği gözlendi.

“Seçim esnasında, zaten bizi sürekli hedefe koyan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) gibi düşmanlar karşısında siyasi malzeme vermemek için sustuk ve AK Partimize zarar gelmesini istemedik” diyen UETD Rotterdam Başkanı Dursun Paksoy’un da takdir ettiği AK Partili Mehmet Dağlıoğlu’nun “UETD hançerleniyor” başlıklı işte o yazısı:

SAYIN ERDOĞAN UETD’YE ÖNEM VERMEKTEDİR
UETD, Cumhurbaşkanımız tarafından yurtdışında yaşayan Türklerin daha etkili bir şekilde sosyal ve siyasal yaşama katılımını sağlamak için 2004 yılında kurulmuştur. 11 yıl önce böylesine önemli bir eksiğimizi görüp uygulamaya geçirmeye çalışan Sayın Erdoğan bu teşkilata verdiği önemi bizzat yakından takip ederek her zaman göstermiştir.

AK PARTİ’NİN AHENKLİ ÇALIŞMASINI BOZMAYA ÇALIŞANLAR VAR
UETD şu anda sahipsiz değildir. Liderimizin onayladığı bir başkana sahiptir. O başkan ki, özveri ile gece gündüz çalışmış, son dönemde arka arkaya geçirdiğimiz 3 seçimde de artan bir başarı ile görevini layıkıyle yerine getirmiş, oransal olarak Türkiye ortalamasının üzerine çıkılmıştır. UETD Genel Başkanı Sayın Süleyman Çelik bu mücadelesinde yalnız da değildir. Arkasında sağlam bir ekip vardır. Ancak bazı bölgelerde bu ahenkli çalışmayı bozan gruplar oluşmuştur. AK Parti geleneksel yapısı ile merkeze bağlı ve gruplaşmaya karşı ve tek başlılık sistemi çalışır. Başarısını önce kurucu liderinden sonra da hizipçiliğe karşı dik duruşundan, yani ekip çalışmasından alır. Ekip calışmasında başarının öncelikli şartı tek sesliliktir.

SAADET KORAL OLDUĞU ANLAŞILAN HİZİPÇİ BİZANS OYUNLARIYLA UETD VE GENEL BAŞKANI ÇELİK‘E ÇAMUR ATIYOR
Şimdi “UETD’nin ilhakından” bahseden bazı maalesef hizip durumuna gelmiş gruplar, türlü Bizans oyunları ile mevcut başkanın aleyhine ve ondan bağımsız çalışarak neyi amaçlamaktadırlar? Çift başlılık konusunda daha bugün Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkanlık sistemi ile ilgili açıklamalarda konunun önemini vurgulamıştır. Yani sizler AK Parti geleneklerine ve liderimizin görüşlerine aykırı davranarak neyi amaçlıyorsunuz?

SAADET KORAL UETD‘YE DARBE ÜSTÜNE DARBE VURUYOR
Şu ana kadar yaptıklarınızla zaten UETD’ye darbe üstüne darbe vurmaktasınız. Bilmez misiniz ki o zarar verdiğiniz güzide kuruluş Liderimizin bize emanetidir. O emanet ancak ve ancak tek seslilikle başarıya ulaşacaktır.

UETD VE AK PARTİ DÜŞMANLARINA KAPAK
Bu yazıyı yazmamın nedeni Hollanda’dan yükselen çatlak seslere cevap amaçlıdır. Yazımı hiç bir kişiden emir almadan kendi insiyatifimle yazdım. Gerçekten inandığı yolda yürüyen insanlara kirli oyunlarla, iftiralarla bu dava başarıya ulaşmaz. 7 Haziran seçimlerinde kısa zamanda çok büyük bir başarı elde eden ekip az önce bahsettiğim hizipler sayesinde alaşağı edilmiş, seçime bir ay kala hazır ekip dağıtılmıştır. Yeni ekip önceki ekibin mirasına oturmuş ve maalesef etkili bir çalışma yürütememiştir.

AK PARTİLİLER DARBECİLERİN DIŞLAMALARINA RAĞMEN ÇOK ÇALIŞTI
Önceki ekip dışlanmasına rağmen her türlü desteğini vermiştir ve sonuç potansiyelin altında olsa da başarılı olmuştur. Bu başarıyı “bir ayda biz yaptık” diyenlerle yüzyüze belgelerle konuşmaya ve iddialarını çürütmeye hazırım.

1 KASIM’DA DORDRECHT’TE KÜRSÜDEN UTANMADAN, %65’LE AK PARTİ’Yİ DÜNYA BİRİNCİSİ YAPAN EKİBİ “7 HAZİRAN’DA BEKLENTİLERDEN AZ, YETERSİZ ve BAŞARISIZ SONUÇ ALINDI” DİYEREK KARALAYAN SAADET KORAL’A KAPAK ÜSTÜNE KAPAK GELDİ
Seçimlerde ikilik olmasın diye sesimiz çıkmadı Şimdi şeçimler bitti ama hizip olmaya alışanlar hedef olarak UETD’yi seçtiler.

KÜFÜRLE HİTAP EDENLERİN UETD’DE SAYGI BEKLEMESİ MUHAFAZAKAR DEĞERLERİMİZE TERSTİR!
Artık yeter, bir kadın olarak erkeğe küfürle hitap edenler, UETD‘nin mevcut genel başkana resmen isyan bayrağı açanlar, size soruyorum AK Parti’nin muhafazakar çizgisinden bihaber misiniz?

“UETD HOLLANDA YÖNETİMİ BANA VERİLMEDİ” DÜŞÜNCESİYLE KURUMA ZARAR VERİLMEK İSTENİYOR
Size çağrım şudur: Liderimize ve hedeflerine azıcık değer veriyorsanız, aklınızı başınıza alınız. Bakanlık beklentisi içinde olup bunu gurur meselesi haline getirenlerden nasıl bu ülkeye hayır gelmez ise UETD Hollanda yönetimi bana verilmedi” düşüncesine dayanarak o güzel kuruma zarar vermeyi artık bırakınız.

ESKİNDEN GÖREV ALDIĞI İÇİN HAVADA OLANLAR BUGÜN GÖREV ALAMAYINCA ÇİRKİN OYUNLARA GİRİYOR
Görevde liyakat esastır. Daha dün “SKM görevi bize verildi” havasında olanların şimdi UETD görev vermeyince çirkin oyunlara girmesi etik değildir.

KÜFÜRBAZ SAADET KORAL GÖREVE GELİRSE AK PARTİLİLER TOPLUCA KARŞI ÇIKAR, O GÖREVE GELEMEZ!
Tekrar söylüyorum: Bir erkeğe küfürle hitap eden bir hanımefendi o göreve getirilirse inandığımız bütün değerler yıkılacaktır. Bu arada küfür bir kadına olduğu kadar bir erkeğe de yakışmaz.

EY UETD’Yİ HANÇERLEMEYE ÇALIŞANLAR; BU EMELİNİZ BOŞA ÇIKACAKTIR! 
Sonuç olarak, Cumhurbaşkanımızın emanetini yakışanlar taşımalı, inananlar taşımalı, podyuma çıkar gibi görev üstlenilmez. Görev, milletin içinden gelenlere verilmeli ve milletle içiçe olmalı. UETD’yi hançerlemeye çalışanlar, bu emeliniz boşa çıkacak. Bundan hiç şüphem yoktur.
Saygılarımla
Mehmet Daglıoğlu

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

(Editör notu: Haberimizde kullanılan ara başlıklar ve haber girişi-sunuşu yazara ait olmayıp, Mehmet Dağloğlu sadece makalenin sahibidir. Haberde eleştirilen Saadet Koral adlı şahsın basına takındığı tutumunun ve özellikle Milli İrade yanlısı basına karşı tavrının oldukça yakışıksız olduğunu ifade etmeden geçemeyiz. Eline azıcık yetki geçtiğinde basını kendi kafasına göre bölen ve dava bilincinden oldukça uzak olarak kişisel yakınlığı nedeniyle, Milletin oylarıyla seçilen Sayın Cumhurbaşkanımıza “Tayyip” şeklinde hakaretler eden gazeteleri ve muhabirlerini, Milli İrade yanlısı gazeteci ve basın organlarına tercih eden şahsiyetin toplumsal sorumluk üstlenmeye uygun olmayan, eleştiriye kapalı, sorumluluk duygusundan uzak bir yapıya sahip olduğunu bu vesileyle basın olarak ifade etmeden geçemeyiz. İlgili şahsiyet AK Partiye yönelik gelen destek akınını engelleyen kişi olarak bu seçimlerde hafızalarda yerini almıştır. İlgili şahsiyetin görev almadığı 7 Haziran’dan farklı olarak, ilgili şahsiyetin sorumluluk üstlendiği 1 Kasım’da şahsi kaprisleri ve 7 Haziran’da görev alan ekibe (şahsi dostluk değil üstlendikleri önemli görevleri nedeniyle) verdiğimiz desteğimiz nedeniyle, 1 Kasım’da bu desteği sağlayan basına yaşattığı sıkıntıların, olumsuzlukların özeti budur. Basının işini zorlaştıran anlaşılmaz ve profesyonellikten uzak tavrı nedeniyle, Avrupa Türk Gazetesi editör ekibi olarak kendisini kınıyor, objektif bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğimizi tüm çalışanlarımız adına saygıyla belirtiriz.)

dursun paksoy saadet koral kufur

oylar trye gonderildi

zaman uetd iftira suleyman celik dursun paksoy

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.