avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Ah Vatanım ahh!!!

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ’nin yazarı Salih Eren yazdı.

Ah Vatanım ahh!!!

Herkes bir tel den ötüyor, herkes kendine göre değerlendiriyor.

Sonuç?

Recep Tayyip Erdoğan yine ve yine yanlız bırakılıyor.

15 Temmuz Darbe girişimin den sonra insanlar da “bundan sonra hiç birşey olmaz, bizim milletimiz herşeyin üstesinden gelir” anlayışı Milletimize aşılanıyor. Çok sakat bir düşünce olmak ile birlikte Terör Örgütleri diye tanımladığımız gurupları hafife alma çabası ve bu şekilde tanıtma çabası sürdürülüyor.

Öyle ki beklemediğimiz anda gerçekleşen Darbe girişimi nin gerçekten artık bittiğini ve hiç bir şekilde bir daha gerçekleşmeyeceğinin garantisini hem kimse veremezken bunun yanı sıra terör ile mücadele anlayışımızı daha çok kırsalda olan terör örgütüne odakladığımızı düşünüyorum, dengeli bir şekilde yürümeyen terör ile mücadele nin Milletimizin başına önümüz deki dönemler de bela olabileceği çok aşikar dır.

Hiç kimseye suç atmadan önce kendimize dönüp bu güne kadar yanlız bıralıkan bir Devlet Başkanımızın var olduğu gerçeğini ortaya koyalım.

15 Temmuz dan sonra Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Fetö mücadelesin de yanlız bırakıldığını söylemişti.
Bu sözünü tamamen yanlış anlayan ve Recep Tayyip Erdoğana sadece “ERDOĞAN BIYIĞI” bırakarak destek çıkabileceğini zanneden Milletvekillerini ve Bakanları görüyoruz.

Bunun dışında olması gerektiği şekilde bir destek ben şahsen kimse de göremiyorum.

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye demektir, bu ismi ortadan kaldırmak isteyen güçlerin olduğu ve bu güçlerin gerçekten çok ciddi planlar hazırladığını tahmin etmek çok zor değil.

Fetö Terör Örgütü sadece ve sadece askeriye içinde ve bir kaç kurumda olduğunu zannedenlerimiz var hatta hepsini tutukladığımızı düşümmek ile birlikte başarıya ulaşmışcasına bunu kutlayanlar var.

Siyasi kanada dokunulmuyor?!

Darbe den kısa bir süre önce “Yurta Sulh anlayışı ile onbeşin den itibaren artık hıç bir şey eskisi gibi olmayacak” diyen ve açık açık tehditler savuran Meral Akşener tutuklanmadı.

Kardeşi Genelkurmay Başkanını darbe gecesi rehin tutan Parti Genel Baskan yardımcısı tutuklanmadı ve ifade vermedi, görevin den alınmadı, kardeşim ile hiç alakam yok dedi ve geçiştirildi.

Buna benzer birçok örnek ile gerek Ak Parti gerek Milliyetci Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisin de bulunan ve fetö ile bağlantısı olan veya olabileceği şüpheli olan kişiler tutuklanmadı ve ifade vermedi.

Şırıngayı batırması başta acıtsa bile içinde bulunan ilacın seni iyileştireceğini biliyoruz, bu ümit ile bu şırıngayı artık başta kendi içerimiz de bulunanlara batırmak sureti ile siyaseti tamamen bu illetten temizlemiz ve arındırmamız gerekiyor. Ancak bu şekilde sağlıklı düşünebililir ve yaptığımız her hamlede başarı elde edebiliriz.

salih-eren-yazdi-ah-vatanim-ahhh

Başta siyasi politikalarımız olmak üzere Milletimizin de dış mihrablara Siyasetcilerine ve basın yayım organlarına aldırış etmemesi gerekiyor. Avrupa Birliği şu kararı almış, Avrupa Birliği bu kararı almış bizim için çokta önemli olmaması gerekiyor. Bizim önümüzde bulunan çok daha önemli ve halledilmesi acil olan işlerimiz var. Türkiye’ye her zor anda olduğunda bir tekme vurmaya çalışan ve Resmi olarak bile Türkiye nin karşısın da yer alıp yaptırımlar uygulamak isteyen bazı zırtapozların bir kaç cümlesine takılmamamız gerekiyor.

Bu denli açıklamalara ve yıpratma çabalarına cevab vermemiz ve her defasın da birşeylere haklı olduğumuz açık bir şekilde
ortada iken bile yine bir açıklama yapma gereği duymamız, ancak ve ancak bizlerin Terör ile Mücadelesin de koyduğu azmin ve kararlılığın yavaşlamasını sağlar ki bu da zaten dış güçlerin istediği ve hedeflediği tek zaman kazanma methotudur.

Unutmayın değerli kardeşlerim, bizler Türkü, kürdü, lazı, çerkezi, gürcüsü ve daha bir çok, Din, dil, Irk ve mezhebi ayrı olan ama Gönülleri ve Sevdaları tarih boyunca hiç ayrılmayan TEK BİR PARÇAYIZ.
Dünya da tek bir tane Türkiye var ve bu Türkiye den umudu olan birçok yetim öksüz garip ve yoksul bırakılmış, ölüme terk edilmiş kardeşlerimiz var.
Birliğimizi daha çok pekistirmek ve sırt sırta bu illetten kurtulmak zorundayız. Bu şavaş artık bir Çanakkale Savaşına eş değer dir. Vatanımızı bölmek ve parcalamak isteyenlere karşı Çanakkalede yan yana şehit düşen binlerce farklı insanı örnek alarak kendimizi bu vatan için siper etmek zorundayız.

Allahım birliğimizi ve Dirliğimizi Daim eylesin.

Salih Eren – Avrupa Türk Gazetesi yazarı
Avrupa Türk Gazetesi © GAZETEMİZİN YAZARI
Avrupalı Türk Demokratlar Birliği – UETD Genel Merkez eski Gençlik Disiplin Başkan

Salih Eren kimdir?

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.