avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Abdurrahman Dilipak’tan AK Parti iddiası: Paralel Yapı çok yakında….

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, seçim sonrası bomba etkisi yaratacak bir iddia ortaya attı.

Abdurrahman Dilipak’tan AK Parti iddiası: Paralel Yapı çok yakında….

1 Kasım seçimleri öncesinde “Seçimden sonra 3 koldan bir operasyon başlatılırsa benim için sürpriz olmayacak..” diyen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, seçim sonrası bomba etkisi yaratacak bir iddia ortaya atarak “Paralel yapı için yeni dönem” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Dilipak, bugünkü yazısında “AK Parti içindeki birtakım kişiler, AK Parti hükümetindeki her seviyedeki  bürokrat, belediyelerdeki, parti içindeki idari ve siyasi kadrolarla ilgili gözlemler yapıyorlar. Parti içindeki bu AKP’liler ve kripto isimlerin tasfiyesi için yeni bir süreç başlatılacak” dedi.
“AK Parti için seçimden sonra da rahat yok.” diyen Dilipak, yeni bir operasyonun işaretini verdi.

‘PARALEL YAPI’YA OPERASYON MU YAPILACAK?
“Bana göre, Beştepe’de de, bakanlıklarda da, üst düzey bürokratlar ve emniyet teşkilatı içinde kripto isimler olduğunu düşünüyorum. Birileri iktidarın elini kolunu bağlayarak sistemi kilitlemeye çalışıyor” diyen Dilipak, operasyonun kapıda olduğunu, kısa bir süre sonra çok kapsamlı bir harekata girişileceğini ileri sürdü.

İşte o yazıdan çarpıcı satırlar:
(…)

Operasyon başlıyor.. Terör ve Paralel devlet operasyonu kapsam ve derinliğini artırarak devam  edecek..

“ÖRGÜTÜN EMNİYET, MEDYA, SERMAYE AYAĞI…”
Paralel yapı ile ilgili, yeni kapsamlı bir dalga geliyor. Örgütün emniyet, media, sermaye ayağı ile ilgili bir operasyonun kokusunu alıyorum. Seçim sürecinde iç ve dış haberleşmelerinde çok fazla açık verdiler. Birileri zaten şimdiden umudunu kaybetti. Kaçmak için çantaları hazır ama, kaçış yolları boş değil.

“PKK BU SEÇİMDE SUÇÜSTÜ OLDU”
PKK da bu seçim sürecinde suçüstü oldu. Ankara suikastını yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.. PKK’nın DAEŞ görüntüsü altındaki operasyonları, Paralel yapı ve Beyaz Türkler, malum sermaye ile derin ilişkileri de deşifre oldu..

Zaten PYD’nin bir yandan PKK öte yandan Esed, MOSSAD ile derin bağları da ortaya döküldü. PYD hem DAEŞ ile savaşıyor, hem PKK ile kol kola, hem de Türkiye’de PKK lehine DAEŞ etiketi ile kanlı terör eylemleri düzenliyor.
(…)

“HAVA KAR TOPLUYOR”
“Geliyorum” diyen dalganın 3. ayağında malum sermaye ve malum media var.. Hava kar topluyor.

“İTİRAFLAR SÖZKONUSU”
Bu yapıda önemli çözülmeler var.. Önemli itiraflar sözkonusu.. Her 3 cephede de ciddi bir panik başladı. Birileri bazı gerçeklerin farkına vardı. Liberal, sol, Kemalist, Alevi, Ülkücü, dindar, Kürt, Türk her kesimden insan, bugün gelinen noktada görmeye başladıkları gerçekler karşısında artık seslerini yükseltiyorlar..

“TASFİYE İÇİN YENİ SÜREÇ”
Bakın söylüyorum, AK Parti içindeki birtakım kişiler, AK Parti hükümetindeki her seviyedeki  bürokrat, belediyelerdeki, parti içindeki idari ve siyasi kadrolarla ilgili gözlemler yapıyorlar. Parti içindeki bu AKP’liler ve kripto isimlerin tasfiyesi için yeni bir süreç başlatılacak.

“BİRİLERİ İKİTDARIN ELİNİ KOLUNU BAĞLAYARAK…”
Bana göre, Beştepe’de de, bakanlıklarda da, üst düzey bürokratlar ve emniyet teşkilatı içinde kripto isimler olduğunu düşünüyorum. Birileri iktidarın elini kolunu bağlayarak sistemi kilitlemeye çalışıyor. AK Parti içinde kendilerini dışlanmış hissedenler de, kendilerine mikrofon uzatıldığında rahatsızlıklarını ifade etmek konusunda, zamanlama ve malum çevrelerinin tuzağına düşme konusunda çok da ihtiyadlı davranmıyorlar. Hani birileri bir umud olarak, 5. Parti için zemin yokluyor sanki.

“ARTIK TEK BİR PKK YOK”
Şunu da görelim, artık tek bir PKK yok. PKK artık taşeron bir örgüt. Adayla bağları koptu. Kandil vuruldu, şehir yapılanması zor durumda. Örgütün içindeki yabancı ülke ajanları son derece aktif. Bunlar bugün PYD çatısı altında icrayı faaliyet ediyor. PYD üzerinden PKK ve HDP ile iş tutuyorlar..

“AK PARTİ İÇİN SEÇİMDEN SONRA DA RAHAT YOK”
AK Parti için seçimden sonra da rahat yok.. AK Parti’ye savaş ilan edenler, aslında bir misyona savaş ilan ediyorlar.. Sen misin “dünya 5’den büyüktür” diyen. Sen misin “One minute” diyen. Sen misin “Mavi Marmara’yı selamlayan”. Sen misin “Rabia” işareti yapan.. Asıl mesele bu.. Yoksa yolsuzluk, saray, diktatörlük, demokrasi, insan hakları değil mesele. Sisi’yi niçin destekliyorlarsa, Mursi’den niçin nefret ediyorlarsa, onun yüz katı Erdoğan ve AK Parti’den nefret ediyorlar. AK Parti’nin ve Erdoğan’ın “kötü örnek” olduğunu düşünüyorlar. Erdoğan ve AK Parti’ye vururken, bir bakıma diğer ülkelere ve liderlere de “kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle” mesajı veriyorlar..
Derin devlet, paralel yapı, terör, ekonomik kriz, siyasi kriz hepsi bu çevrelerin kullandığı maşalar.. Bu şemsiye altında şeyh, fahişe, sağcı, solcu, laik, terörist, liberal, Alevi, Sünni, Kürt, Türk herkes var..

“SÜREÇ DÜNDEN DAHA KOLAY OLMAYACAK”
Tamam, seçimden bir zaferle çıkıldı. Ama bundan sonraki süreç dünden daha kolay olmayacak. Herkesin çok daha dikkatli olması gerek. Geri adım atarsanız bitirirler.. Dik başlı değil, başı dik. Bu anayasa da değişecek, başkanlık sistemine de geçilecek; Türkiye yükselmeye devam edecek, birileri istemese de.. Öyle sanıyorum ki, 300 yıllık makus talihin sonundayız. Servet ve iktidarı halklar ve ülkeler arasında evirip çeviren Allah’ın dediği olacak ve kuyudaki Yusuf Mısır’a sultan olacak.. Mekke-i Mükerreme, Medine-i Münevvere, Kudüs-ü Şerif, Mukaddes Tuva vadisi ve Tur-i Sina özgür olacak. Gün doğudan doğduğunda karanlık yok olacak.. Aydınlık karanlığa galib gelecek. Kafirler, fasıklar, zalimler ve münafıklar istemese de.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.